Bekkelagsterrassen House – Szcz

seen on www.szcz.com.pl


The House On The Terrain, Bekkelagsterrassen House – Szcz The House On The Terrain

The single-family house is designed to follow the site’s natural slope and retain the pine grove that is currently on site.

The plot is a natural shelf in the Nordstrand slope. Building volume is uniform and relates to the line of sight in the slope’s natural inclination. The main goal is for the house to be embedded in the terrain, and not to jut over the Nordstrand slope, while at the same time maintaining the outdoor areas with their original distinctive qualities.

Imbedding the volume of the house in the terrain also provides access to the natural terrain from all house floors in different levels. Also find the other picture or article about The House On The Terrain We hope it can help you to get information of the picture


Find Interior Design product